• Bulgarian
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Условия на плащане и доставка

Цени

1. Всички цени в Електронния магазин на ТИМ 97 ООД са в български лева и включват ДДС.

 

Условия на плащане

2. В Електронния магазин на ТИМ 97 ООД има следните възможности за на плащане:

2.1. Плащане в брой при доставка/получаване на стоката - плащането се извъшрва в брой, в български лева, при доставка или получаване на стоката. Пълната стойност за плащане ще видите в процеса на завършване на поръчката. Тя включва стойността на стоката и доставката до Ваш адрес, в случай, че сте пожелали такава.

2.2. Плащане по банков път - плащането се извършва по банков път, в лева, преди експедирането на стоките. След получаване на банковия трансфер ТИМ 97 ООД ще Ви уведоми в най-кратки срокове за изпращаенто или възможността за получаване на стоката. Пълната стойност за плащане ще видите в процеса на завършване на поръчката. Тя включва стойността на стоката и доставката до Ваш адрес.

 

Условия на доставка

3. В Електронния магазин на ТИМ 97 ООД са има следните начини на доставка:

3.1. Доставка до Ваш адрес - ТИМ 97 ООД има подписан договор за доставка с ЕКОНТ ЕКСПРЕС и СПИДИ. Доставката може да бъде до офис на куриера или "до врата". Информация за цената на доставката ще получите в процеса на завършване на поръчката.

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА ПОРЪЧКИ НА СТОЙНОСТ НАД 50ЛВ

 

3.2. Получаване на стоката от склад на ТИМ 97 ООД - опция за случаите, когато Клиента предпочита сам да подсигури доставката си или има намерение да ни посети лично, за да получи стоката си. Молим, в тези случаи да проследите препратката за кантакт с нас и да погледнете картата и работното ни време. По този начин ще спестите излишна загуба на време в търсене на нашия адрес. Моля, в случай че имате някъкви специални изисквания към доставката, напишете ги в полето "Бележки по доставката".

 

 
3.3. За поръчки на стойност над 50 лв. можете да ползвате безплатна доставка - за целта просто изберете за начин на доставка "Безплатна доставка", която ще се появи само в случай, че Вашата поръчка надхвърля 50 лв.

 

Срок на доставка/получаване на стоката

4. Обикновено стоката бива доставена на следващия ден след потвърждението на доставката от страна на ТИМ 97 ООД. Във случай, че това не е възможно ние ще съгласуваме с Вас времето за доставка чрез предпочитания от Вас канал за комуникация.

 
Фактуриране
Моля прочетете следната препратка.
Back to Top
Loading...
Opencart Theme Download