• Bulgarian
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

За горска и градинска техника

За горска и градинска техника
Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Описание: Специално препоръчано за смазване на всички двутактови двигатели с въздушно охлаждане, функциониращи при много високи температури и за двутактови двигатели със затруднено охлаждане. Адапт..
12.36лв. с ДДС
Без данък: 12.36лв. с ДДС
Описание: Минерално масло, подсилено с полимери, които осигуряват адхезия на масления филм. Препоръчва се за смазване на веригите на електрически дърворезачки. ..
14.24лв. с ДДС
Без данък: 14.24лв. с ДДС
Описание: Минерално масло, подсилено с полимери, които осигуряват адхезия на масления филм. Препоръчва се за смазване на веригите на дърворезачки, за лагери подложени на вибрации и веригите на вери..
11.40лв. с ДДС
Без данък: 11.40лв. с ДДС
Описание: 100% синтетична смазка за вериги. Прилага се за смазване и консервиране. Прилепва отлично и е устойчива на високи налягания и температури. Предпазва много добре от корозия, устойчива на п..
25.80лв. с ДДС
Без данък: 25.80лв. с ДДС
Описание: Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварван..
9.00лв. с ДДС
Без данък: 9.00лв. с ДДС
Описание: Разединява споени от ръжда части. Служи за смазване на фини механизми, брави, ключалки, панти, шпонкови и щифтови съединения, резета, игловодачи, ударници, шарнирни съединения и др. ..
13.56лв. с ДДС
Без данък: 13.56лв. с ДДС
Описание: Масло, специално разработено за малки бензинови двигатели, с каквито са оборудвани сенокосачките, мотокултиваторите и др. Спецификации: SAE 30; API SF/CF, ACEA A2 ..
12.00лв. с ДДС
Без данък: 12.00лв. с ДДС
Back to Top
Loading...
Opencart Theme Download