• Bulgarian
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Добавки

Добавки
Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Описание: Препарат за лесно и бързо почистване на охладителни системи. Отстранява всички замърсители, като котлен камък, ръжда, корозия и утайки. Неагресивен към металите и каучука. Смесим с всичк..
23.59лв. с ДДС
Без данък: 23.59лв. с ДДС
Описание: Добавка против течове на масло от двигателя. Съдържа активни синтетични съставки, които регенерират гарнитурите и възвръщат гъвкавостта им. Спирането на течовете няма влияние върху мазан..
25.69лв. с ДДС
Без данък: 25.69лв. с ДДС
Описание: Добавка против течове на трансмисии. Съдържа активни синтетични съставки, които регенерират гарнитурите и възвръщат гъвкавостта им. Спирането на течовете няма влияние върху мазането. ..
19.63лв. с ДДС
Без данък: 19.63лв. с ДДС
Описание: Добавка срещу течове на охладителната система. Предотвратява и запушва течовете в охладителната система на двигателите. Предпазва от корозия и окисление. Предотвратява образуването на ко..
27.24лв. с ДДС
Без данък: 27.24лв. с ДДС
Описание: Препарат за лесно и бързо промиване на двигатели. Подходящ е за бензинови, дизелови и газови двигатели. Отстранява от двигателя всички замърсители, като остатъци от гориво и утайки. Подоб..
17.34лв. с ДДС
Без данък: 17.34лв. с ДДС
Описание: Противоизносна присадка за двигатели. Съдържа графит, MoS2 и синтетични молекули с много високи показатели. Образува предпазен филм с екстремна устойчивост върху вътрешните части на..
21.50лв. с ДДС
Без данък: 21.50лв. с ДДС
Back to Top
Loading...
Opencart Theme Download