• Bulgarian
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Продукти в аерозолни опаковки

Продукти в аерозолни опаковки
Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Описание: Eдин забележителен антикорозионен продукт, притежаващ водонепроницаемост. Защитава от корозия детайли с малки и средни размери по време на производствения цикъл (междуоперационни задели)..
19.49лв. с ДДС
Без данък: 19.49лв. с ДДС
Описание: Масло за рязане на метали с изключителни EP свойства. Удължава живота на инструментите. Осигурява добър финиш на резбите. ..
7.63лв. с ДДС
Без данък: 7.63лв. с ДДС
Описание: Масло за рязане на метали с изключителни EP свойства. Удължава живота на инструментите. Осигурява добър финиш на резбите. ..
83.15лв. с ДДС
Без данък: 83.15лв. с ДДС
Описание: 100% синтетична смазка за вериги. Прилага се за смазване и консервиране. Прилепва отлично и е устойчива на високи налягания и температури. Предпазва много добре от корозия, устойчива на п..
25.80лв. с ДДС
Без данък: 25.80лв. с ДДС
Описание: Многофункционален продукт. Оставя върху третираните повърхности фин филм с разнообразни свойства: хидрофобни, антикорозионни, смазващи, изолационни, почистващи. ..
12.90лв. с ДДС
Без данък: 12.90лв. с ДДС
Описание: Продукт в аерозолна опаковка - 100% синтетично масло PAO. NSF/USDA H1. Притежава висока устойчивост на окисление, дълъг експлоатационнен живот, висок естествен вискозитетет индекс, проти..
39.68лв. с ДДС
Без данък: 39.68лв. с ДДС
Описание: Продукт, на базата на минерално масло, който съдържа колоидно разтворени частици teflon®. Препоръчва се там, където е нужна продължително мазане, дълбока пенетрация, устойчивост на високи..
12.00лв. с ДДС
Без данък: 12.00лв. с ДДС
Описание: Откалъпяващ продукт без силикон, специално препоръчан за детайли, предназначени да бъдат рисувани, сериграфирани печатани и др. Активният агент на този продукт не е токсичен и отговаря на..
10.00лв. с ДДС
Без данък: 10.00лв. с ДДС
Описание: Почиства и обезмаслява всички елементи на спирачки и съединители. Премахва също замърсявания от масла, греси, асфалт, смоли и др. BRAKE CLEANER е подходящ също така за почистване и обезма..
11.40лв. с ДДС
Без данък: 11.40лв. с ДДС
Описание: Спрей за почистване на частите на карбуратори и стартери без да се налага разглобяването им. Отстранява бързо и напълно всички видове масла, гуми, лакове и други упорити замърсители. ..
7.63лв. с ДДС
Без данък: 7.63лв. с ДДС
Описание: Смазочен продукт със свойство ЕР за открити зъбни предавки. Смазване на всякакви открити зъбни предавки, вериги и стоманени въжета при условие, че не работят в запрашена или силно замърсе..
15.00лв. с ДДС
Без данък: 15.00лв. с ДДС
Описание: Разединява споени от ръжда части. Служи за смазване на фини механизми, брави, ключалки, панти, шпонкови и щифтови съединения, резета, игловодачи, ударници, шарнирни съединения и др. ..
13.56лв. с ДДС
Без данък: 13.56лв. с ДДС
Back to Top
Loading...
Opencart Theme Download