• Bulgarian
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

Пластични смазки (греси)

Пластични смазки (греси)
Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
Описание: Вазелинова грес тип CODEX. Специално препоръчана за смазване на различни детайли, при които е възможен контакт с храни, където се препоръчва употреба на фармацевтичен вазелин. Съответсва ..
25.20лв. с ДДС
Без данък: 25.20лв. с ДДС
Описание: Грес с литиев комплексен сапун, към който е прибавен teflon® за подобряване на коефициента на триене и граничните смазочни свойства. ALBA + освен това дава забележителна защита от корозия..
15.90лв. с ДДС
Без данък: 15.90лв. с ДДС
Описание: Универсална грес тип "дълговечна", приложима за продължителна употреба в широк температурен диапазон, от -30°С до +150°С, с пикове до 225°С. Подходяща е, както за високи скорости, така и ..
12.00лв. с ДДС
Без данък: 12.00лв. с ДДС
Описание: Органично-метална смес с широко приложение. Смазващ и антизадиращ продукт, предназначен за детайли, подложени на силни натоварвания и високи температури. Смазване и защита на бавнодвижещи..
45.60лв. с ДДС
Без данък: 45.60лв. с ДДС
Описание: Смазочен продукт от тип CODEX, предназначена за детайли, които влизат в контакт с хранителни и фармацевтични продукти. Създадена е на базата на пречистено бяло фармацевтично масло, съотве..
16.50лв. с ДДС
Без данък: 16.50лв. с ДДС
Описание: Грес от сапун с алуминиев комплекс и 100% синтетично базово масло (PAO). Хомологирана по NSF/USDA H1. Прилага се за общо мазане (лагери и други приложения) в селскостопанската и хранителн..
27.00лв. с ДДС
Без данък: 27.00лв. с ДДС
Описание: Грес с високи качества, съдържаща графит и молибденов бисулфид (MoS2), приложима при детайли, където е възможно да възникне гранично триене: детайли, подложени на високи натоварвания или ..
9.00лв. с ДДС
Без данък: 9.00лв. с ДДС
Описание: Литиево-калциева ЕР грес с високи експлоатационни характеристики. Специално разработена за употреба при високи натоварвания с удари, при ниски скорости и в присъствие на вода. Тези услови..
13.80лв. с ДДС
Без данък: 13.80лв. с ДДС
Описание: SUPERGREASE 350 е грес тип EP за високо натоварване,многофункционална,със засилени адхезивни свойства, приложима за продължителна употреба в широк температурен диапазон от -30 до +150 ..
9.90лв. с ДДС
Без данък: 9.90лв. с ДДС
Описание: Грес със свойство EP, с високи показатели, за разнообразна употреба (шарнири, кардани, главини, помпи, лагери и др.), особено пригодна в условията на високи температури и тежки натоварван..
9.00лв. с ДДС
Без данък: 9.00лв. с ДДС
Back to Top
Loading...
Opencart Theme Download