• Bulgarian
  • English
Добре дошли! Влезте или създайте нов профил!

100% синтетично моторно масло с наночастици OPALJET COMPETITION 10W60 - 1L

100% синтетично моторно масло с наночастици OPALJET COMPETITION 10W60 - 1L
Марка: UNIL Lubricants Belgium
Код на продукта: 1L
Наличност: В наличност
30.36лв. с ДДС
25.81лв. с ДДС
Без данък: 25.81лв. с ДДС
Брой:  
   - или -   

 

OPALJET COMPETITION 10W60 е първото достъпно на пазара моторно масло с наночастици – фулерени. Фулерените са молекули, съставени изцяло от въглерод, които приемат формата на кухи сфери или цилиндри. Оформени като футболни топки, те блокират появата на микропукнатини и неравности в повърхността на метала и така свеждат коефицинта на триене до нула.

Това изследване е наградено с Нобелова награда за химия.

Тъй като тези наночастици са толкова малки, те остават в суспензия с маслото. Те нито се утаяват, нито се филтрират. Тъй като фулерените имато тъмен сиво-лилав цвят, моторното масло, съдържащо такива частици, е тъмно на цвят (почти черно като въглерода)

OPALJET COMPETITION 10W60 достига до най-високи показатели, отговаряйки на спецификациите ACEA C3/A3/B4 ACEA и API SM / CF.

Създадено от 100 % синтетични масла и внимателно подбрани присадки, OPALJET COMPETITION 10W60 притежава изключителни качества (висока устойчивост на срязване, ниско ниво на летливост и добра устойчивост на високи температури.)

 

OPALJET COMPETITION 10W60 е смесимо със всички минерални масла, както синтетични, така и минерални и дори графитни. Високата му производителност и свойствата му могат да бъдат гарантирани само при употреба в неразредено състояние и във всички случаи без други добавки.

 

ПРЕДИМСТВА

 

  • Почистващи свойства за поддържане чистотата на двигателя;

  • Ниско ниво на летливост (дължи се на неговия SAE 60 вискозитетен клас при висока тампература), осигурявайки минимална консумация на масло;

  • Добра термана стабилност;

  • Не съдържа модификатори на триенето, за да се предотврати приплъзването на съединителите (JASO MA : anti-slip). Следователно може да се използва и при мотоциклети с потопени съединители.

 

Спецификации:

 

 

 

ACEA A3/B4/C3, FERRARI, BMW, ALFA ROMEO, ACEA A3/B4/C3

Back to Top
Loading...
Opencart Theme Download